ΚΡΕΒΑΤΙΑ-ΣΤΡΩΜΑΤΑ-ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Το "ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ" κάνει το άλμα και φέρνει αποκλειστικά για τον ν.ΡΟΔΟΠΗΣ τα προϊόντα DUNLOPILLO, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον ποιοτικό ύπνο.

Φέρνει κοντά σας κρεβάτια κορυφαίας αισθητικής, με πολλούς και διαφόρους μηχανισμούς, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους. Υποστρώματα και κεφαλάρια που μπορούν να συνδυαστούν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους για να συνθέσετε το κρεβάτι των ονείρων σας. Ντύστε τα με το ύφασμα της επιλογής σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα υφασμάτων που υπάρχει στην διάθεσή σας και συνοδέψτε τα με κομοδίνα και συρταριέρες, ολοκληρώνοντας έτσι μια υπέροχη κρεβατοκάμαρα. 

Κι έρχεται η στιγμή που πρέπει να διαλέξετε το στρώμα που θα τοποθετήσετε στο κρεβάτι που έχετε δημιουργήσει. Η κλασική επιλογή είναι στρώμα με ελατήρια πλέγματος ή ανεξάρτητα. Εδώ θα βρείτε απίθανη γκάμα που συνδυάζει σκληρότητες και ανατομικότητα. Υλικά όπως ο φυσικός κοκοφοίνικας και το φυσικό LATEX είναι αυτά που συνδυάζονται με τα ελατήρια και τα αφρώδη υλικά για να σας δώσουν ακριβώς το στρώμα που θα αγκαλιάσει φυσικά και ξεκούραστα το σώμα σας.

Η σύγχρονη τάση όμως είναι το αμέταλο στρώμα. Στρώμα χωρίς ελατήρια, αποκλειστικά από φυσικά υλικά - όπως ο φυσικός ελαστικός κοκοφοίνικας και το κορυφαίο TALALAY LATEX - είναι υλικά που εγγυώνται ύπνο μοναδικό, ξεκούραστο, γιατί είναι τα πλέον ανατομικά υλικά. Κρατώντας την σπονδυλική στήλη σε ευθεία γραμμή, ξεκουράζουν το σώμα όταν κοιμάστε, οι μύες δεν πιάνονται και τα κόκαλα δεν πονούν. 

Ειδικά το φυσικά παραγόμενο TALALAY LATEX έχει όλους εκείνους τους πόρους που το κάνουν να αναπνέει, αφήνει το αέρα να κινείται ανάμεσά τους και αποβάλει έτσι σκόνη, ακάρεα και άλλα επιβλαβή στοιχεία. Έχει την ιδιότητα να στηρίζει το σώμα σωστά χωρίς να το πιέζει, άσχετα με το βάρος του σώματος και την πίεση που αυτό ασκεί σε κάθε σημείο του στρώματος. Και φυσικά έχει την τέλεια επαναφορά αφού μόλις σηκωθεί κανείς από το στρώμα, αυτό επανέρχεται στην αρχική του θέση, χωρίς να δημιουργεί καμπυλώσεις (λακκούβες). Μια νέα ιδιότητα κάνει το LATEX ακόμα πιο δροσερό. Το νέο TALALAY CELSION LATEX έχει την θερμορυθμιστική ιδιότητα να κρατά σταθερή την θερμοκρασία σταθερή χειμώνα - καλοκαίρι. Έτσι δεν κρυώνει κανείς τον χειμώνα και δεν ζεσταίνεται το καλοκαίρι. Με την γραπτή εγγύηση των δέκα χρόνων που σας δίνεται και με λίγη φροντίδα από μέρους σας, θα είστε σίγουροι ότι θα χαίρεστε το στρώμα σας για πολύ περισσότερα χρόνια. 

Κρεβάτι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Πώς να κρατήσεις τις πετσέτες σου απαλές

Φρέσκες, μυρωδάτες, μαλακές πετσέτες όλο τον χρόνο; Μα φυσικά... Δες πώς μπορείς να το πετύχεις...     Περισσότερα...

Συμβουλές συντήρησης πετσετών

Συμβουλές για να διατηρήσετε τις πετσέτες σας για πολλά πολλά χρόνια...!      Περισσότερα...

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κρεβατοκάμαρα

Ποιο μέγεθος σεντονιού, παπλώματος, κουβερλί και παπλωματοθήκης ταιριάζει στο δικό μου κρεβάτι; Περισσότερα...

Καθημερινή Χρήση

Ποια ποιότητα πετσέτας είναι η καταλληλότερη για καθημερινή χρήση; Περισσότερα...