ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Οι κουρτίνες αποτελούν σημείο αναφοράς ενός χώρου. Για αυτό και η σωστή επιλογή υφασμάτων παίζει σημαντικό ρόλο σ’ένα εντυπωσιακό τελικό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τους χώρους σας, είτε να δημιουργήσετε ένα νέο, οι κουρτίνες του καταστήματος ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ, στην Κομοτηνή, θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια προσωπική πινελιά στο σπίτι σας. Μέσα από μια πληθώρα υφασμάτων και σχεδίων μπορείτε να ανακαλύψετε την ιδανική επιλογή για σας.

Κουρτίνες

Με στόχο το άριστο τελικό αποτέλεσμα το κατάστημά μας εξειδικεύεται στις ιδιαίτερες ραφές των υφασμάτων, ενώ σας παρέχει λύσεις και προτάσεις που αφορούν το σχεδιασμό και τη ραφή. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας και της αισθητικής του κάθε χώρου με το σωστό συνδυασμό υλικών και χρωμάτων, σε κόστος πάντα συμβατό με την προσφερόμενη ποιότητα.

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ

Η σωστή στήριξη της κουρτίνας αποτελεί για μας σημαντική λεπτομέρεια και για το λόγο αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα, να επιλέξετε ανάλογα με το χώρο σας, το κατάλληλο μέσο στήριξης εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Στο κατάστημα «ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ» στην Κομοτηνή, θα βρείτε μια απεριόριστη γκάμα σχεδίων σε μεταλλικά ή ξύλινα κουρτινόξυλα από εντυπωσιακά αυθεντικά Swarovski καθώς και κουρτινόξυλα Αslanis.

Κουρτίνες

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης και αναλαμβάνουμε δωρεάν την επιμέτρηση του χώρου σας.

ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ

Το κατάστημά μας «ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ» εξειδικεύεται στα συστήματα εσωτερικής σκίασης στην Κομοτηνή.

Τα συστήματα σκίασης δεν διακοσμούν μόνο ένα χώρο αλλά επιτρέπουν και το σωστό έλεγχο της ηλιοφάνειας, της θερμότητας όπου αυτό απαιτείται.

Η συνεργασία με τα κορυφαία εργοστάσια στην Ελλάδα εγγυάται ολοκληρωμένες προτάσεις και επιλογές, σε όλα τα συστήματα σκίασης οριζόντιες και κατακόρυφες περσίδες, ρολοκουρτίνες, στοράκια ξύλινα και μεταλλικά, καθώς και πάνελ σε μεγάλη γκάμα υλικών από αλουμίνιο, ξύλο, bamboo, natural, polyester και PVC διάτρητο ή πλήρους συσκότισης.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Πώς να κρατήσεις τις πετσέτες σου απαλές

Φρέσκες, μυρωδάτες, μαλακές πετσέτες όλο τον χρόνο; Μα φυσικά... Δες πώς μπορείς να το πετύχεις...     Περισσότερα...

Συμβουλές συντήρησης πετσετών

Συμβουλές για να διατηρήσετε τις πετσέτες σας για πολλά πολλά χρόνια...!      Περισσότερα...

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κρεβατοκάμαρα

Ποιο μέγεθος σεντονιού, παπλώματος, κουβερλί και παπλωματοθήκης ταιριάζει στο δικό μου κρεβάτι; Περισσότερα...

Καθημερινή Χρήση

Ποια ποιότητα πετσέτας είναι η καταλληλότερη για καθημερινή χρήση; Περισσότερα...